Terrasoverkappingen en lamellen daken

"Verleng binnen met een stukje buiten", dat is precies hetgeen wat u doet, wanneer u kiest voor een terrasoverkapping of lamellendak van JMdelux.com. Onze terrasoverkappingen en lamellendaken brengen vele voordelen met zich mee. U kunt uw ramen en deuren langer open houden, bij neerslag kunt u buiten zitten en u kunt uw terras inrichten alsof het uw woonkamer is.

Onze terrasoverkappingen en lamellendaken zijn geheel op uw wensen en smaak af te stellen. Zo is het mogelijk om verlichting en/of een glaswand te plaatsen. Daarnaast is het ook mogelijk om de overkapping van een zonweringssysteem te voorzien, deze combinatie zorgt ervoor dat u meer, langer en vaker plezier heeft van uw terrasoverkapping of lamellendak. Onze producten zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen, waardoor u lang kunt genieten van de overkapping zonder al te veel onderhoud.

 

Unieke eigenschappen

De Altera, ¨de ultieme flexibele buitenruimte¨. Een hybride tussen een zonwering en (vrijstaande) terrasoverkapping die grotendeels uit aluminium profielen bestaat. Dit maakt de Altera niet alleen zonwerend, maar ook waterwerend én uiterst duurzaam.

Hybride zonwering

Zéér robuust en duurzaam

125° Roterende lamellen

Naast zonwerend, ook waterwerend

Uit te breiden met LED-verlichting

Uit te breiden met verticale zonwering (Screen)

Uit te breide met een glaswand

Klimatische pergola met lamellen

 

Productomschrijving

Het Altera lamellendak is een betrouwbare, moderne en montagevriendelijke bescherming tegen zon en regen. De sterke en elegante aluminium constructie kan zowel vrijstaand als tegen de wand gemonteerd worden en is koppelbaar.

De Altera is ontworpen en ontwikkeld met het oog op montagevriendelijkheid en gebruiksgemak. De duurzame aluminium lamellen zijn 125° te roteren en zorgen voor een mooi lichtspel op het terras. Het kantelen van de lamellen gaat zeer eenvoudig middels elektrische bediening of automatisch met een zon- en windsensor. Naast bescherming tegen zonlicht wordt ook een regenbui met gemak geweerd. De lamellen zijn voorzien van speciale rubbers, welke voor een nagenoeg waterdicht systeem zorgen en contactgeluid voorkomen. Bovendien heeft het lamellendak een geïntegreerde goot, waardoor het regenwater afgevoerd wordt.

Door het systeem uit te breiden met de SolidScreen is het terras ook aan de zijkanten goed beschermd tegen wind, zon en regen. Dit maakt het Altera lamellendak tot de ultieme flexibele buitenruimte.

Technische specificaties

Koppelbaar

Ja

Maximale afmetingen (bxdxh)

4000 x 3979 x 2800 mm

Kleuren frame

Zuiver wit glans (RAL 9010)
Antracietgrijs str. (RAL 7016) 

Kleuren lamellen

Zuiver wit mat (RAL 9010)
Antracietgrijs str. (RAL 7016)